Selskapsmeny kan også forhåndbestilles av mindre grupper, det må bestemmes en felles meny til alle
For reservasjoner over 8 personer eller flere må det forhåndsbestilles en felles meny
Det må bestemmes en felles meny til alle
Det er ikke mulig å kombinere mellom menyene
Dersom noen har allergier eller råvarer de skal unngå skreddersyr vi selvfølgelig menyene for disse personene dersom dette er mulig
For grupper av opp til 24 personer kan bord bookes via vår online booking
For større reservasjoner ta kontakt med oss på post@coderestaurant.no
Appetizer
Charcuterie 205,-
Serranoskinke & Løyrom: 325,-
5-RETTERS SELSKAPSMENY 1215,-
Standard Vinmeny 935,-
Oppgradert vinmeny 1235,-
Kveiteceviche
Urtemajones, dill & sprø rug
Inneholder: e, f, ru, su
***
Kamskjell
Jordskokkpuré, skorsonerrot, blåskjell & timiannage
Inneholder: b, m, su
***
Breiflabb
Blomkål, eple & Beurre blanc
Inneholder: f, m, su
***
Dåhjort
Selleripuré, beter, skogsoppvelouté & Pommes Anna
Inneholder: m, se, su
***
Bringebærmousse
Vaniljekrem, rømme & hylleblomstsorbet
Inneholder: e, m, ma
***
Legg til ost før dessert: 215,- per person
—
Appetizer
Charcuterie 190,-
Serranoskinke & Løyrom: 325,-
Meny 2
4-retters Selskapsmeny 1085,-
standard Vinmeny 815,-
Oppgradert vinmeny 1135,-
Kveiteceviche
Urtemajones, dill & sprø rug
Inneholder: e, f, ru, su
***
Breiflabb
Blomkål, eple & Beurre blanc
Inneholder: f, m, su
***
Dåhjort
Selleripuré, beter, skogsoppvelouté & Pommes Anna
Inneholder: m, se, su
***
Bringebærmousse
Vaniljekrem, rømme & hylleblomstsorbet
Inneholder: e, m, ma
***
Legg til ost før dessert: 215,- per person
—
Appetizer
Charcuterie 190,-
Serranoskinke & Løyrom: 325,-
3-RETTERS SELSKAPSMENY 955,-
standard Vinmeny 655,-
Oppgradert vinmeny 925,-
Kveiteceviche
Urtemajones, dill & sprø rug
Inneholder: e, f, ru, su
***
Dåhjort
Selleripuré, beter, skogsoppvelouté & Pommes Anna
Inneholder: m, se, su
***
Bringebærmousse
Vaniljekrem, rømme & hylleblomstsorbet
Inneholder: e, m, ma
***
Legg til ost før dessert: 215,- per person
—
For grupper av opp til 24 personer kan bord bookes via vår online booking
For større reservasjoner ta kontakt med oss på post@coderestaurant.no
—
*Forkortelser for allergener
Bløtdyr=b Egg=e Fisk=f Gluten=gl Hasselnøtter=ha Hvetemel=hv Mandler=ma Melk=m Pekannøtter=pe Peanøtter=pea Pistasjenøtter=pi Rugmel=ru Selleri=se Sennep=s Sesamfrø=ses Skalldyr=sk Soya=so Sulfit=su Valnøtter=va
Mange av rettene kan tilpasses dine behov.
Husk og gi beskjed til din servitør ved eventuelle allergier
*Vi tar forbehold om at prisjustering samt små endringer kan forekomme*